Jdi na obsah Jdi na menu
 

Jamie vaří... Vánoce

Víc než kdy jindy Jamie chce, aby lidé dostali co nejvíce z jejich slavnostního jídla. Vzal klasické vánoční menu a přidal jeho vlastní osobitý styl k vytvoření několika lahodných pokrmů, které Vaše přátele posadí na zadek.

Připojil se k němu jeho kamarád a bývalý učitel Gennaro Contaldo, který přinesl svůj jedinečný evropský vliv na postupy. Jamie ukázal, jak přeměnit menší zbytky do opravdu neodolatelných kreací, které "proříznou" tu svatoštěpánskou kocovinu, a nakrmí přátele a rodinu po celé svátky.

Aby Vám zabránil jít nudného krocana, Jamie zpestřil věci kombinací chutí z celého světa, které Vašim Vánocům dají pořádné grády.

1 x 1 hodinový pořad

Poprvé vysíláno ve Velké Británii na Channel 4, 18.prosince 2008

 

More than ever Jamie wants people to get the most out of their festive food. He took the classic Christmas menu and added his own distinctive twist to create some mouth-watering dishes that will knock your friends for six.

He was joined by friend and former mentor Gennaro Contaldo, who brought his unique European influence to the proceedings. Jamie showed how to transform lowly left-overs into some truly irresistible creations that cut through that Boxing Day hangover and feed friends and family throughout the festive period.

To stop you going cold on turkey, Jamie pepped things up with a fusion of flavours from around the world that make your Christmas go off with a bang.

1 x 1 hour episode
First aired in the UK on Channel 4, 18th December 2008