Jdi na obsah Jdi na menu
 

26: Jarní jehněčí [Spring Lamb]

Jarní jehněčí (roštěné žebro a krkovice) opečené s lahodnými bylinkami, cherry rajčátky a domácí mátovou omáčkou

- jehněčí žebra

- jehněčí krkovice

- mořská sůl, pepř

- olivový olej

- rozmarýn

- česnek

- dijonská hořčice

- 2 polévkové lžíce vinného octa

- několik keříčků cherry rajčátek

- pár lístků máty

- lžička cukru

- 2 polévkové lžíce červeného vinného octa

- pár lžiček vývaru

 

Salát z letní zeleniny

- nové brambory

- karotky

- organický masox

- zelí - kadeřávek (savoy cabbage)

- keňské fazolky (zelené)

- žluté fazolky

- šarlatové fazolky

- olivový olej

- mořská sůl

- krapet mátové omáčky od jehněčího (viz výše)

- citronová šťáva

- kousek másla

 

Omáčka z křupavé slaninky, rozmarýnu a červeného vína

- uzená slanina

- 1 lžíce hladké mouky

- 1 sklenice červeného vína

- pár snítek rozmarýnu

- pár lžic vývaru

 

Velký talíř nakrájeného ovoce s nejúžasnějším čokoládovým fondue

- tabulka hořké 60-70%-ní čokolády

- špetka soli

- 100 ml mléka

- kousek másla

- 1-2 lžičky vanilkové pasty

- mango

- hrušky

- jablka

- meruňky

- ananas

- jahody

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář